ECIT Capstone

Siden 1989 har vi opparbeidet en posisjon og erfaring med å effektivisere handelsbedrifter, organisasjoner og foreninger med kompetanse og innovative løsninger for økonomi, logistikk, kundebehandling, rapportering, kurs, giverhåndtering og medlemsadministrasjon.

Vi bygger i vesentlig grad våre aktiviteter på produkt- og teknologiplattformer fra Visma Software. Det gjelder standard løsninger såvel som våre fagsystemer for kurs- og medlemsadministrasjon.

Våre medarbeidere har gjennom lang og allsidig erfaring bygget god kunnskap om forretningskritiske løsninger, herunder tekniske rammeverk, server og nettverks installasjoner, samt drift og vedlikehold.

Entreprenørskap er viktig for oss, og vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes.

ECIT Capstone er en del av ECIT – Economics & IT, som er et av Nordens største teknologi- og økonomihus med 1400 ansatte og 1,6 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap. Du kan lese mer om ECIT Group på www.ecit.no