Har du erfaring med Visma Global og / eller Visma.Net tjenestene, enten som bruker eller som konsulent og kunne tenke deg nye utfordringer?

Vi søker nå en ny kollega som skal jobbe som Visma Konsulent! Du vil jobbe med spennende prosjekter preget av variasjon og utfordringer. Du vil samarbeide med kolleger på tvers av selskapet og ta del i alle aspektene ved prosjektet. Dette innebærer planlegging, implementering, opplæring og workshop, samt oppfølging og support.

Vår nye kollega er positiv, utadvendt, serviceminded og ryddig. Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig, og trives med å håndtere flere oppgaver samtidig. Du jobber bra i team og ønsker å skape resultater sammen med andre. Du vil få muligheten til å være med på en rivende teknologisk utvikling, og et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode betingelser, samt en kompetansebedrift som bygger på deling og frihet under ansvar. Hos oss vil du jobbe med og utvikle noen av Norges mest profilerte kunder og dette sammen med kolleger som ønsker deg suksess.

Skulle du være den rette, kan vi tilby deg meget utfordrende og spennende oppgaver i et solid, innovativt, ambisiøst og voksende selskap.

Send en e-post til Kristoffer R. Grude dersom du er interessert.