OneStop Reporting samler all data fra ditt økonomisystem, slik at du har tilgang til alle moduler og dimensjoner fra systemet ditt på ett sted. Dette gjør at rapportene kjøres på minimal tid og gir deg alltid de nyeste dataene. 
Du kan gjøre drill-down til underliggende transaksjoner og med integrasjon mot Visma dokumentsenter kan du se dine bilag.

 

Integrert med ERP 

OneStop Reporting-produktene er 100% integrert med markedets ledende ERP-systemer, deriblant Visma.Net ERP og Visma Global. Design av rapporter gjøres med direkte tilgang til alle data fra ERP-systemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felt.

 

Design rapporter eller budsjetter i Excel

Formularer og rapporter lages ved hjelp av enkel dra-og-slipp-funksjonalitet i et Microsoft Excel-grensesnitt, og med OSRs publiseringsløsning distribueres rapporter og formularer enkelt og effektivt. Tilgangskontroll styrer hva hver bruker kan se og gjøre med formularer og rapporter.

 

Tilgang tilgang rapporter i din nettleser

Med OSR web-portal som startpunkt får brukeren tilgang til web-basert rapportering og analyse. I tillegg til mulighet for å hente/vise de tradisjonelle Microsoft Excel-baserte rapportene, får man gjennom portalen mulighet til å lage og vise visuelle dashboards basert på data fra bedriftens forretningssystemer. Et bibliotek av forhåndsdefinerte dashboard-komponenter gjør det lett å komme i gang med design av dashboards.