Visma.net ERP lar deg jobbe moderne og effektivt

Med Visma.net ERP får du et nettbasert forretningssystem som dekker din bedrifts behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering og analyse samt lønn og HR. Visma.net er et moderne, åpent og komplett ERP-system som automatiserer manuelle prosesser og håndterer komplekse, repetitive regnskapsoppgaver. Løsningen passer for større bedrifter som ønsker å redusere kostnader og skape vekst ved å effektivisere interne rutiner.

eco2

 

 

  

 

 

 

 

 

Standardiser og automatiser prosesser

Fakturahåndtering, bankhåndtering, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt er automatisert for å frigi tid.

Reduser kostnader

Kutt kostnader relatert til IT og drift, og si farvel til tidkrevende oppgraderinger. Med abonnement er investeringen tatt vekk og kostnadene forutsigbare.

Skalerbar og integrerbar

En løsning som kan tilpasses ditt behov og integreres med dine systemer. Visma.net vokser med din bedrift.

ERP på mobil

Enkelt og morsomt å samle data for økonomiavdelingen med mobile apper for alle ansatte.

Sikkerhet

To-faktor autentisering gir en ekstra grad av trygghet og garanterer sikkerheten til dine data. Løsningen følger nasjonale og internasjonale lovverk som ISO-standarder og EU-direktiver. 

Jobb i sanntidsdata

Få tilgang til din bedrifts status her og nå. Alltid oppdaterte rapporter og dashboards på mobil. 

 

Les mer om Visma.Net ERP her

__________________________________________________________

 

Visma Global - Et effektivt og helhetlig økonomisystem

Gjør det enkelt å jobbe med regnskap og økonomi. Ta i bruk nettbaserte løsninger og mobilapper. Visma Global er et smart og effektivt økonomisystem for små og mellomstore bedrifterVisma Global kan enkelt integreres med andre fagsystemer. Det betyr at data blir tilgjengelig på tvers av systemene.

 

Fra totaloversikt til detaljer med noen få klikk

Oversiktsbilder, saldolister, purrerutiner, resultatrapporter kan du enkelt «drille» ned til underliggende tall.Dette gir deg overlegen sporing av enkeltposter tilbake til opprinnelig nivå. Med et museklikk kan du distribuere det du ønsker via e-post.

 

Bedre arbeidsflyt med forhåndsdefinerte roller

Visma Global lar deg identifisere oppgaver og prosesser som kan automatiseres. De forhåndsdefinerte arbeidsrollene fungerer som en egen veiviser. Du kan enkelt definere dine egne arbeidsmønstre med akkurat de funksjonene og rutinene du ønsker. Dermed har du alle rutiner og informasjon samlet på ett sted slik at medarbeiderne kan fokusere på viktigste oppgavene. 

 

Ta bedre beslutninger med oversiktlig tilgang til rapporter

Visma Global gir deg solide beslutningsgrunnlag. Informasjonen er raskt tilgjengelig og alltid oppdatert. Du finner standardrapporter til de vanligste formene for regnskapsrapportering. I tillegg kan du med verktøyet Statis-Ticker og Multi-Rapporteirng enkelt tilpasse rapporter, definere ulike parametere og lagre egne rapportmaler. 

 

Dokumenthåndtering og AutoInvoice

Effektiviser og automatiser den inngående og utgående faktura håndteringen med Visma.net AutoInvoice. Du får du en komplett fakturaløsning som dekker alle dine behov, inkludert sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår direkte i ditt økonomisystem, slik at både fakturering og fakturamottak går unna med noen få tastetrykk.

Les mer om AutoInvoice her.